Snajder na prekretnici

Izvor: RTS, 22.Sep.2010, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snajder na prekretnici

U Realu iz Madrida još uvek ne mogu da prežale odlazak Veslija Snajdera u Inter, pa bi voleli da vrate holandskog reprezentativca na Santjago Bernabeu. Sam Snajder bi želeo da ostane u plavo-crnom dresu, ali dogovora za sada nema. Sva dešavanja iz prikrajka posmatra Aleks Ferguson, koji već dugo želi Snajdera u svom timu.

Reprezentativac Holandije i najbolji vezista prošlogodišnje Lige šampiona Vesli >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Snajder ponovo je u žiži sportskih medija, ovoga puta zbog mogućeg odlaska iz milanskog Intera.

Snajder već uveliko pregovara sa prvakom Evrope o produžetku saradnje do 2015. godine, ali je menadžer holandskog reprezentativca izjavio da dogovora nema. Odmah su italijanski i španski novinari povezali Snajdera sa Realom iz Madrida, odakle je Holanđanin i stigao na Đuzepe Meacu.

Prošle godine, Snajder je sjajno sarađivao sa Murinjom, zajedno su stigli do trofeja prvaka Evrope, ali vezista Intera želi da ostane među "nero-azurima".

"Ja želim da ostanem u Interu, u Milanu. Nadam se da ću se uskoro dogovoriti sa čelnicima Intera i nije tačno da bih se vratio u Real, jer još nisam zaboravio šta se dogodilo prošlog leta i kako sam otišao iz Madrida. Real ima jak tim, ima trenera sa kojim sam osvojio mnoge trofeje u Interu, ali ponavljam, ostajem u Interu ove sezone, a ako se dogovorimo biću u Interu i narednih godina", odgovor je Snajdera.

Još jedna strana je zainteresovana za Snajdera. Budno oko Aleksa Fergusona pomno prati šta se dešava na Apeninima, pa ne bi bilo čudo da holandski reprezentativac sledeće sezone zaigra na Ostrvu, u dresu Mančester junajteda.

Menadžer "crvenih đavola" želeo je Snajdera odmah posle Mundijala u Južnoj Africi, ali je, na zahtev navijača, Holanđanin ostao u dresu "nero-azura".

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Hamšik produžio ugovor sa Napolijem

Izvor: B92, 23.Sep.2010, 18:25

Najbolji fudbaler Napolija prošle sezone Marek Hamšik produžio je u četvrtak ugovor sa klubom iz Napunja do leta 2015. godine...Hamšik je 2007. godine prešao iz Breše u Napoli, za koji je do sada odigrao 116 utakmica i postigao 33 gola..."Veoma mi je drago zbog ovoga, više puta sam rekao da sam...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.