Smicalice pred Atletiko - La Hoja ne igra!

Izvor: Sportske.net, 17.Feb.2019, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smicalice pred Atletiko - "La Hoja" ne igra!

Argentinac najverovatnije neće igrati utakmicu sledeće srede.

Posle odlične igre i ubedljive pobede nad Frozinoneom, igrači Juventusa su se okrenuli ka Ligi šampiona i veoma bitnom meču sa "Jorgandžijama".

Međutim, na duel sa Madriđanima će po svemu sudeći morati bez svoje "desetke" Paulo Dibale!

Italijanska Gazeta delo Sport piše da će Dibala početi meč sa klupe, zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Alegrijeve zamisli da počne sa Federikom Bernandeskijem na poziciji Argentinca.

Videćemo koliko će se to isplatiti ova promene taktike "Mad Maxu" pošto je Dibala imao odličan meč protiv Frozinonea i pokazuje da može igrati zajedno u tandemu sa Kristijanom Ronaldom.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Buongiorno Italia: Pjontekštajn i crno-plava demokratija

Izvor: MozzartSport.com, 18.Feb.2019, 12:50

(Od dopisnika MOZZART Sporta iz Rima) Pobeda Intera nad Sampom, Vandine suze, raspucani Pjontek, poraz maleroznog Lacija, remi Napolija sa Torinom i pripreme Juventusa sa meč Lige šampiona protiv Atletiko Madrida su glavne priče u današnjoj italijanskoj sportskoj štampi. LA GAZZETTA DELLO SPORT...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.