Slaviša Jokanović karijeru nastavlja u Izraelu!

Izvor: MozzartSport.com, 14.Jun.2015, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slaviša Jokanović karijeru nastavlja u Izraelu!

Doskorašnji menadžer Votforda preuzeo komandnu palicu u taboru izraelskog prvaka sa kojim će jurišati na plasman u Ligu šampiona

Umesto u engleskoj Premijer ligi, srpski stručnjak Slaviša Jokanović će naredne sezone vojevati bitke u izraelskom šampioinatu! Popularni Jokan je danas imenovan za stratega izraelskog šampiona Makabija iz Tel Aviva!

Posle odlaska iz Votforda koji mu nije ponudio adekvatana ugovor iako ga je uveo u Premijer ligu, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Jokanović nije dugo čekao na novi posao. Iako se spekulisalo da bi mogao da preuzme Sanderlend, Njukasl, Vest Hem ili špansku Granadu, Jokanović je na kraju završio u Izraelu.

Najtrofejniji izraelski klub i dvostruki uzastopni šampion se nedavno razišao sa španskim stručnjakom Pakom Ajestaranom i odlučio je da ga u misiji za plasman u Ligu šampiona predvodi srpski stručnjak. Noije poznato na koliko godina je potpisan ugovor.

Zanimljivo je da je u Makabiju prošle godine radio španski trener Oskar Garsija koji je pre Jokanovića trenirao i Votford. Jokanović će u novom klubu naići i na jedno poznato lice. Član Makabija je Nikola Mitrović sa kojim je Jokan sarađivao tokom trenerskog mandata u Partizanu.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Jokan našao klub, vratio se na istok

Izvor: Vesti-online.com, 14.Jun.2015

Dugo se spekulisalo da bi Slaviša Jokanović, srpski strateg, mogao da ovog leta preuzme neki premijerligaški klub, to se neće dogoditi. U nedelju uveče, nekadašnji trener Partizana potpisao je ugovor sa Makabijem iz Tel Aviva...Talentovani srpski šef struke postigao je dogovor sa izraelskim klubom,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.