Škrtelov rekord, tri nedelje!

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2019, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škrtelov rekord, tri nedelje!

Može ponovo da bira...

Nekadašnji fudbaler Liverpula Martin Škrtel se nije dugo zadržao u Atalanti. Stigao je pre desetak dana, ali imao je problema, fizički je nespreman, teško da će igrati pa je ugovor odmah raskinut.

On je stigao u Bergamo nakon tri godine u Fenerbahčeu i to kao slobodan igrač.

Jasno da ne može da bude od pomoću Italijanima koji posle najbolje sezone u istoriji debituju u Ligi šampiona, i sada imaju manje od dva dana da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nađu novog štopera koji bi pojačao konkurenciju, jer je podsetimo, Manćini prodat Romi.

Škrtel se u Bergamu zadržao tri nedelje. Inače, kao slobodan igrač može da potpiše ugovor i tokom septembra.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Atalanta u problemu, sledi dogovor sa Monćijem?

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2019

Slovački defanzivac je ostavio Atalantu u nezavidnoj situaciji...Martin Škrtel se nije dugo zadržao u Seriji A. Bivši defanzivac Liverpula i Fenerbahčea je raskinuo ugovor sa Atalantom, Gasperini sada ima nešto manje od 48 časova kako bi doveli neko iskusno ime u odbrani...Italijanski mediji pišu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.