Izvor: RTS, 25.Nov.2020, 23:55

Siti osvojio Pirej, Porto bolji od Marselja

Fudbaleri Mančester sitija savladali su u gostima Olimpijakos sa 1:0 u utakmici četvrtog kola Lige šampiona.
"Građanima" je bio dovoljan samo jedan gol da bi odneli bodove iz Atine.

Rahim Sterling je u 36. minutu pronašao Fodena, koji je smestio loptu u mrežu i, ispostavilo se, postavio konačan rezultat. 
U drugom meču grupe C, Porto je u gostima bio bolji od Marselja sa 2:0.
Sanusi je u 39. minutu doneo prednost Portugalcima. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Porto je ostao bez Marka Grujića, koji je isključen u 67. minutu meča.
Ipak, nije dugo prošlo (tri minuta), isključen je Balerdi u domaćem timu, a Serhio Oliveira je sa penala potvrdio pobedu Porta. 
Posle četiri odigrana kola, Mančester siti je prvi sa 12 bodova, Porto ima devet, Olimpijakos tri, dok je Marselj bez bodova.  
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Kad Tadić "pakuje" Ajaks ne greši, Atalanta osvojila Enfild

Izvor: RTS, 26.Nov.2020, 00:05

Fudbaleri Ajaksa savladali su na svom terenu Mitjiland sa 3:1 u utakmici četvrtog kola Lige šampiona. . Posle mirnih 45 minuta igre, Ajaks je silovito krenuo u drugo poluvreme...Gravenberh je doneo prednost u 47. minutu na asistenciju Dušana Tadića..Dva minuta kasnije,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.