Izvor: Piplmetar.rs, 22.Apr.2024, 05:30

Siti navijači koštali plasmana u polufinale Lige šampiona?

Fudbaleri Mančester sitija sinoć su predali evropsku „krunu“.
Oni su u četvrtfinalu Lige šampiona eliminisani od Real Madrida nakon slabijeg izvođenja penala.
Najpre je iskusni Luka Modrić bio neprecizan za goste, da bi Bernardo Silva i Mateo Kovačić svojim promašajima izbacili tim Pepa Gvardiole iz takmičenja.
Ključan je bio Silvin penal u drugoj seriji. Iskusni Modrić je prethodno promašio, a Siti ima priliku da potvrdi vođstvo. 
Međutim, navijači „građana“ >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << više od 40 sekudni nisu želeli da vrate loptu kojom su se izvodili penali, tako su poremetili koncentraciju Portugalca, a on izveo jedan od najlošijih penala u Ligi šampiona plasiravši loptu po sredini gola, pravo u ruke Realovog golamana Andrija Lunina.
Nakon toga se sve okrenulo na vodenicu Reala, posle Silve penal je promašio i njegov Kovačić, dok su Belingem, Vaskez, Načo i Ridiger bili sigurni i poslali „kraljevski“ klub u polufin

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.