Sezona u KLS okončana, Srbija bez šampiona!

Izvor: Sportske.net, 28.Maj.2020, 15:58

Sezona u KLS okončana, Srbija bez šampiona!

Odluka je doneta većinom glasova.

Predsedništvo Košarkaške lige Srbije odlučilo je danas da se otkaže Superliga usled pandemije korona virusa.

"Pri donošenju ove odluke, Predsedništvo je prvenstveno imalo u vidu zdravstvene razloge i opasnost od zaraze igrača i svih učesnika dok pandemija još traje i dok je virus još prisutan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u našoj sredini", navodi se u saopštenju koje je potpisao direktor KLS Leon Deleon.

Važni argumenti za prekid bili su još preduga pauza i nepripremljenost igrača, što bi predstavljalo, kako se navodi, veliku opasnost od ozbiljnih povreda, kao i činjenica da bi se igralo bez publike ili uz veoma ograničen broj gledalaca.

Jedan je bio protiv, ali nije saopšteno ko je kako glasao.

Šampion Srbije u košarci neće biti proglašen.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

KLS: Otkazana Superliga, nema šampiona

Izvor: RTS, 28.Maj.2020

Sezona u košarkaškoj Superligi Srbije zvanično je otkazana i neće biti proglašenjašampiona, odlučeno je danas. . Kako se navodi u saopštenju KLS, na sednici Predsedništva UK KLS održanoj 28. maja uz učešće i predstavnika...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.