Šest golova Njukasla u pobedi protiv Totenhema, Vest Hem ubedljiv protiv Bornmuta

Izvor: Beta, 23.Apr.2023, 17:41

Šest golova Njukasla u pobedi protiv Totenhema, Vest Hem ubedljiv protiv Bornmuta

Fudbaleri Njukasla pobedili su danas na svom terenu Totenhem sa 6:1, u utakmici 32. kola Premijer lige.Crno-beli su na Sent Džejms Parku već do 21. minuta vodili sa 5:0. Dvostruki strelci bili su Džejkob Marfi, golovima u drugom i devetom minutu i Aleksander Isak, golovima u 19. i 21. minutu.Golove za domaće postigli su još Žoelinton u šestom i Kalum Vilson u 67. minutu.Jedini gol za Totenhem postigao je kapiten Hari Kejn u 49. minutu.Njukasl ima 16 pobeda u ligi i treći je na tabeli sa 59 bodova.Totenhem je ugrozio šanse za plasman u Ligu šampiona, zauzima peto mesto sa 53 boda.Fudbaleri Vest Hema pobedili su na gostujućem terenu Bornmut sa 4:0.Londonska ekipa povela je u petom minutu golom Majkla Antonija, a sedam minuta kasnije prednost je udvostručio Lukas Paketa.Strelac trećeg kola bio je Deklan Rajs u 43. minutu, a konačan rezultat postavio je Pablo Fornals golom u 72. minutu. Njihov saigrač Maksvel Korne postigao je pogodak u prvom minutu nadoknade, ali je posle upotrebe VAR tehnologije poništen zbog ofsajda.Vest Hem je osvojio važne bodove u borbi za opstanak, posle devete pobede na 13. mestu ima 34 bodova, šest više od zone ispadanja.Bornmut ima bod manje na 15. mestu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šest golova Njukasla u pobedi protiv Totenhema, Vest Hem ubedljiv protiv Bornmuta

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Apr.2023

Fudbaleri Njukasla pobedili su danas na svom terenu Totenhem sa 6:1, u utakmici 32. kola Premijer lige.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Gocić: Očekuje nas teška utakmica protiv Juga u Ligi šampiona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Apr.2023, 15:32

Trener vaterpolista Novog Beograda Živko Gocić izjavio je danas da očekuje težak i neizvestan duel sa Jugom u 12. kolu grupe B Lige šampiona. Utakmica između Juga i Novog Beograda biće odigrana sutra od 19 sati u Dubrovniku. Novobeograđani su na drugom mestu na tabeli B grupe sa 25 bodova, dok...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.