Seksi cica polugola prekinula meč i raspametila svet: Zvezda Onli fansa sada zarađuje papreno FOTO

Izvor: B92, 19.Maj.2023, 11:34

Seksi cica polugola prekinula meč i raspametila svet: Zvezda Onli fansa sada zarađuje papreno FOTO

Američka jutjuberka, glumica i influenserka Kinsi Volanski privukla je ogromnu pažnju 2019. godine kada je prekinula finalni meč Lige šampiona i tim potezom "kupila" veliku pažnju celog sveta.

Istrčala je na teren u kupaćem kostimu i tako rasplametila svet. Od tada je postala velika zvezda na Instagramu, gde objavljuje fotografije i video zapise sa putovanja na luksuznim destinacijama i skoro isključivo se fotografiše u veoma izazovnim, golišavim izdanjima.

Njena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << popularnost sve više raste, trenutno ima 3,6 miliona pratilaca na Instagramu i primetila je da joj se karijera na društvenim mrežama razvija sjajno, pa je odlučila da napravi korak dalje.

Pre izvesnog vremena, Kinsi je takođe napravila profil na OnliFans, sajtu za odrasle, gde će objavljivati mnogo erotskog sadržaja za sve svoje fanove.

Ali to nije jedino što ona radi. Kinsi je sada objavila da se bavi mnogo "pristojnijim" poslom - radi na uređenju i renoviranju enterijera domova.

"Uvek radimo sa ograničenim budžetom. Ali, volim u šta možemo da pretvorimo ove kuće, kada pogledate sa čime moramo da radimo. Sanjam da razvijam ogromne projekte sa neograničenim budžetom", napisala je ona na Instagramu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.