Savićević predlaže Jovetiću da pređe u Juventus

Izvor: NaDlanu.com, 09.Jul.2012, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savićević predlaže Jovetiću da pređe u Juventus

Predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević rekao je da bi igrač Fiorentine Stevan Jovetić trebao da razmisli o prelasku u redove šampiona Italije, ekipe Juventusa.

"Jovetiću nije potrebna moja pomoć da odluči gde mu je budućnost i ne želim da izazovem bilo kakvu kontroverzu. Međutim, on će u Juventusu moći da se bori za titulu u Seriji A igra Ligu šampiona, a Fiorentina to u ovom trenutku ne može da pruži", rekao je Savićević za italijanski magazin >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Tutosport. Jovetić bi se u Juventusu pridružio kolegi iz reprezentacije Crne Gore Mirku Vučiniću. "On i Vučinić čine prelep napadački par u reprezentaciji Crne Gore i to svakako ide u korist. Jovetić može igrati kao centralni napadač, to je igrao u mlađim kategorijama i skorije, ali to nije njegovo pravo mesto. U nacionalnom timu igra iza Vučinića. Stevan je već dokazao da je sjajan igrač, samo mora da ostane zdrav", kazao je bivši fudbaler Crvene zvezde i Milana. Jovetić je 2008. godine prešao iz Partizana u Fiorentinu, a za reprezentaciju Crne Gore odigrao je 20 utakmica i postigao devet golova. Beta
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.