Šampionska igra Lacija za mesto koje vodi u Ligu šampiona: Fjorentina završila na dnu Tibra (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 09.Mar.2015, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šampionska igra Lacija za mesto koje vodi u Ligu šampiona: Fjorentina završila na dnu Tibra (VIDEO)

Rimljani upropastili goste iz Firence (4:0), Nenad Tomović skrivio penal

Ni u prethodnom periodu fenomenalni Muhamed Salah, ni čudotvorni golman Fiorentine-Neto! Gazde Rima nose nebeskoplave dresove! Takav zaključak nameće se posle svega viđenog u večerašnjoj utakmici na Olimpiku u kojoj je Lacio više igrački nego rezultatski urnisao Fjorentinu – 4:0. Četvrtom pobedom u nizu Dušan Basta domogao se trećeg mesta na tabeli, ali i igrom demonstrirao da u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << svojim redovima ima dovoljno kvaliteta da stremi cilju zvanom – Liga šampiona.

Od Fjorentine nismo videli ni senku ekipe koja je nedavno u okviru meča Kupa Italije savladala Juventus. Tačnije, tokom prvog poluvremena meča u Rimu postojao je samo jedan tim-Lacio. Kao da u pitanju nije duel komšija na tabeli Rimljani su na sitne delove razvalili strategiju gostiju. Vodeći gol za Lacio postigao je Argentinac Bilija, nakon što je u šestom minutu sačekao odbijenu loptu i na efektan način pogodio dalji ugao sa nekih 20 metara.

 Da  na golu nije bilo Brazilca Norberta Neta Fjorentina bi već posle prvog poluvremena završila na dnu Tibra! On je odbranio udarac Klosea u 10.minutu, a na neverovatan način je u dva navrata razoružao Andersona. Prosto je neverovatno kako je izgledala Fjorentina u tim trenucima. Ljubičati su delovali kao da u njima nema ni kapi krvi, kao da na travi Olimpika igraju revijalni meč. Stativa je spasila goste posle još jednog udarca Bilije, ali im zato u nastavku nije bilo spasa.

Kada je izgledalo da su se gosti početkom nastavka prenuli usledio je novi mat. Imala je Viola šansu da preko Badelja poravna rezultat, ali su igrači Lacija demonstrirali još jedan kvalitet-  brzu transformaciju. Tako je Anderson pobegao Tomoviću, koji ga je srušio, a Kandreva je iskusno realizovao jedanaesterac....
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.