Salihamidžić: Radićemo na pojačanjima

Izvor: B92, 21.Apr.2023, 11:25

Salihamidžić: Radićemo na pojačanjima

Hasan Salihamidžić, sportski direktor Bajerna, objasnio je zašto klub nije angažovao direktnu zamenu za Roberta Levandovskog.

Poljak je prošlog leta, posle nekoliko sjajnih sezona u dresu Bajerna, pojačao Barselonu.

Salihamidžića su posle eliminacije Bajerna iz Lige šampiona pitali zbog čega nije angažovana prava zamena za Poljaka, a on je rekao da to nije utađeno iz jednog razloga.

Istina, doveden je Sadio Mane, ali on nije tip igrača poput Levandovskog, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jer ima sasvim drugačije karakteristike.

"Sa Maneom, dobili smo igrača koji takođe može da igra kao napadač. Kada se bolje pogleda, možete da se pravite pametni i da kažete da to nije slučaj. Ali Gnabri, Koman, Sane, Mane, Čupo Moting, Tel, Miler, Džamal Musijala, svi su top igrači", rekao je Salihamidžić.

Jasno je da Bajern na leto očekuje rekonstrukcija tima.

"Moramo da postižemo više golova. Svi smo zajedno planirali ovaj tim, uključujući tu i bivšeg trenera i njegovu ekipu. Radićemo na svemu na leto", zaključio je direktor prvaka Nemačke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.