Izvor: RTS, 10.Apr.2021, 18:32

Salah i TAA režirali preokret Liverpula protiv Vile

Fudbaleri Liverpula savladali su posle preokreta Aston Vilu sa 2:1, u utakmici 31. kola Premijer lige i ostali u borbi za plasman u Ligu šampiona.
Liverpul ove sezone ne briljira, ali nekako dolazi do bodova koji mu omogućuju da se bori za plasman u Ligu šampiona naredne sezone.

Aston Vila je na "Enfildu" namučila šampiona Engleske, ali su Muhamed Salah i Trent >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Aleksander-Arnold u drugom poluvremenu doneli preokret i nova tri boda za ekipu Jirgena Klopa.
Gosti su poveli preko Olija Votkinsa u 43. minutu, a navijači Liverpula prisetili su se prvog meča dva tima ove sezone, koji je Vila dobila sa neverovatnih 7:2.
Firminu je u finišu prvog dela poništen gol zbog ofsajda, ali su "crveni" do izjednačenja došli golom Muhameda Salaha u 57. minutu.
Liverpul je bio bolji rival na ovom meču – imali su na svojoj strani posed lopte, kao i više udaraca ka golu protivnika, a terenska inicijativa isplatila se u zaustavnom vremenu, kada je Trent Aleksander-Arnold zatresao mrežu Martineza.
Liverpul je privremeno preuzeo četvrto mesto na tabeli, koje vodi u Ligu šampiona, sa 52 osvojena boda, koliko ima i Vest Hem, koji svoj meč 31. kola igra u nedelju protiv Lestera.
Vila je deseta na tabeli sa 44 osvojena boda.
Premijer liga 31. kolo:
Petak:
Fulam - Vulvs 0:1
Subota:
Mančester siti - Lids 1:2
Liverpul - Aston Vila 2:1
Kristal Palas - Čelsi
Nedelja:
Barnli - Njukasl
Vest Hem - Lester
Totenhem - Mančester junajted
Šefild - Arsenal
Ponedeljak:
VBA - Sautempton
Brajton - Everton
Tabela:
1. Mančester siti 74
2. Mančester junajted 60
3. Lester 56
4. Liverpul 52
5. Vest Hem 52
6. Čelsi 51
7. Totenhem 49
8. Everton 47
9. Lids 45
10. Aston Vila 44
11. Arsenal 42
12. Vulvs 38
13. Kristal Palas 38
14. Sautempton 36
15. Barnli 33
16. Brajton 32
17. Njukasl 29
18. Fulam 26
19. Vest Bromvič 21
20. Šefild 14

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LIVERPUL POSLE PREOKRETA STIGAO DO POBEDE! Sjajan gol Arnolda doneo trijumf protiv Aston Vile (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 10.Apr.2021

Fudbaleri Liverpula pobedili su Aston Vilu 2:1 posle preokreta u meču 31. kola Premijer lige.. The post LIVERPUL POSLE PREOKRETA STIGAO DO POBEDE! Sjajan gol Arnolda doneo trijumf protiv Aston Vile (VIDEO) appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...

DERBI KOLA PREMIJER LIGE: Mogu li Pevci da savladaju Đavole i približe se Ligi šampiona?

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2021, 09:42

Veliki okršaj u Londonu...U nedelju nas očekuje derbi kola engleske Premijer lige u kome će snage odmeriti londonski velikan Totenhem i "Crveni đavoli" iz Mančestera. Meč u kome bi tri boda gostima ojačala drugo mesto na tebeli dok se domaćin bori za plasman u Ligu šampiona...Za izabranike Žozea...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.