Šahtjor domaćin u Lvivu

Izvor: UživoFudbal.com, 29.Sep.2014, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šahtjor domaćin u Lvivu

Stadion Lviv Arena, Ukrajina

U okviru grupe H, UEFA Lige šampiona, ukrajinski predstavnik Šahtjor iz Donjecka ugostiće Porto u Lvivu na Lviv Areni.

Šahtjor ne igra svoje mečeve na Dombas Areni još od maja usled ratnih dešavanja u toj oblasti kada je i sam stadion pogođen raketama. Kako je izjavio trener domaćih Mirče Lučesku, svi u klubu su zadovoljni >> Pročitaj celu vest na sajtu UživoFudbal.com << kakvu podršku dobijaju od grada i navijača u Lvivu a potvrda tome su i rasprodate karte par dana pre samog meča.Šahtjor će i ostale rivale u grupi H ugostiti u ovom gradu na zapadu Ukrajine.

Lučesku je takođe izjavio da su početne poteškoće u funkcionisanju tima otklonjene jer su se vratili Aleks Tekseira, Daglas Kosta i ostali igrači koji su bili zabrinuti za bezbednost ali da je sada sve u redu i da rade i treniraju u sigurnom okruženju.

Šahtjor je u prvoj utakmici gostovao u Bilbau i odigrap sa Atletikom meč bez golova dok je Porto deklasirao na svom terenu ekipu BATE Borisov sa 6:0.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na UživoFudbal.com...






Povezane vesti

Lučesku: "Navijači u Lavovu će nas nositi do pobede"

Izvor: Sportske.net, 30.Sep.2014, 01:40

Trener Sahtjora iz Donjecka Mirčea Lučesku rekao je danas da ga raduje što su karte za utakmicu Lige šampiona protiv Porta rasprodate, iako će meč Grupe H igrati u Lavovu, na krajnjem zapadu Ukrajine, zbog nestabilne političke situacije u toj zemlji.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta UživoFudbal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta UživoFudbal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.