Sada je sve jasno, ovako će izgledati borba za trofej Lige šampiona!

Izvor: Sportske.net, 08.Avg.2020, 23:21

Sada je sve jasno, ovako će izgledati borba za trofej Lige šampiona!

Poznati četvrfinalisti, kao i put svakog tima to pehara.

Nakon večerašnjih utakmica postalo je jasno kako će izgledati borba za trofej namenjen najboljem klubu u Evropi.

Program u Portugalu počinje 12. avgusta kada se od 21 sat, kao i svi preostali mečevi do kraja LŠ, sastaju Atalanta i Pari Sen Žermen.

Dan kasnije uslediće veoma zanimljiv okršaj između Lajpciga i Atletiko Madrida, dok je za 14. avgust zakazan pravi evropski klasik - duel Barselone >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Bajern Minhena.

Za svoje mesto u polufinalu boriće se Mančester siti i Lion 15. avgusta.

U jednom polufinalu će se 18. avgusta sastati bolji iz duela Lajpcig - Atletiko Madrid i Atalanata - Pari Sen Žermen, dok nas u drugom dan kasnije očekuje meč između pobednika Siti - Lion i Barselona - Bajern.

Finale će biti održano  na stadionu "La Luž" u Lisabonu 23. avgusta sa početkom od 21 sat.

Koga vidite u finalnoj borbi za "ušatog"?
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kvote za ono najbolje, pogodite ko će osvojiti najtežu Ligu šampiona u istoriji!

Izvor: Sportske.net, 09.Avg.2020, 11:38

Lista najboljih spala na osam, ko je sada glani favorit za trofej u Ligi šampiona?..U subotu smo dobili i poslednja dva učesnika četvrtfinala LŠ i putnika u Lisabon, a to su Bajern i Barselona...To je ujedno i najveći derbi po imenima u četvrtfinalu, a naša predviđanja možete pročitati OVDE,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.