Sad je stvarno gotovo, Inter ima novog trenera!

Izvor: Sportske.net, 20.Maj.2019, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sad je stvarno gotovo, Inter ima novog trenera!

Dogovor postignut, od ponedeljka novo lice u klubu...

Stvari su završene, kako javlja pouzdani novinar Fabricio Romano, Antonio Konte je pristao na Interovu ponudu i u ponedeljak će, bez obzira na ishod sezone zameniti Lućana Spaletija.

Inter treba da dobije Empoli u poslednjem kolu kako bi ostao u top 4 i izborio plasman u Ligu šampiona, doveli su u pitanje učešće u evropskoj eliti poslednjih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nekoliko nedelja što je samo uverilo kineske vlasnike da poslušaju Marotu i dogovore se sa bivšim trenerom Čelsija i Juventusa.

Spekulisalo se da Konte čeka Juventus, ali i vlasnik Džon Elkan i predsednik Anjeli, kao i neki od igrača, pre svih Kristijano Ronaldo su bili protiv, pa bivši kapiten i čovek koji je uzeo tri titule sa Juventusom kao trener nije ni uziman u razmatranje, iako su Nedved i Paratići imali ideju da se vrati.

Konte će potpisati ugovor na tri godine, sa opcijom da ga produži za još jednu, suma je prema nekim informacijama oko 9 miliona evra plus bonusi.

Obećano mu je nekoliko pojačanja, stigao je Godin, Inter želi Džeka, Barelu, još jedno zvučno ime u vezi, verovatno i desnog beka Danila iz Mančester Sitija.

Konte se složio da ode Ikardi, a mogao bi da zadrži Perišića, za koga ionako nema pravih ponuda.

Videćemo da li će baciti rukavicu Juventusu već prve sezone, ali u svakom slučaju navijači Intera mogu da budu zadovoljni i sa Juventusom i sa Čelsijem, Konte je osvajao titulu.

Smenjeni Spaleti i njegov stručni štab imaju još dve godine ugovora, trebalo bi da dobiju 20 miliona evra, tačnije toliko će sa porezima Inter morati da izdvoji za otpuštenog trenera.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Monći doveo Italijana za trenera!

Izvor: Sportske.net, 20.Maj.2019

Dogovor postignut, čeka se samo zvanična potvrda...Sevilja je ostala bez Lige šampiona, tokom sezone su otpustili Pabla Maćina, na njegovo mesto seo je bivši sportski direktor kluba Hoakin Kaparos...Nakon toga se Monći vratio na svoju staru funkciju u klubu, nasledio je Kaparosa, a kako Andalužani...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.