SVE JE SPREMNO: Pogledajte kako izgleda Marakana pred dolazak Litvanaca!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2019, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE JE SPREMNO: Pogledajte kako izgleda Marakana pred dolazak Litvanaca!

Zvezda juri plasman u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Sve je spremno za početak revanš utakmice prvog kola Lige šampiona, između Crvene zvezde i Suduve. Prvak Litvanije uspeo je da odoli pred naletima ekipe sa Marakane u Marijampolju, ali će gosti ponovo morati da prođu kroz "paklenu" atmosferu koja ih čeka na stadionu "Rajko Mitić".

U Ljutice Bogdana privodi se kraju "glancanje" terena za meč sa Litvancima, a ono što je očigledno, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << podloga na nekadašnjoj Marakani nije izgledala bolje.

Nema sumnje da će igračima Crvene zvezde u ovakvim uslovima i put do konačnog cilja biti znantno olakšan. Podsetimo, ukolliko izbori plasman u narednu fazu, srpski šampion igraće protiv pobednika dvomeča Helsinki (Finska) - B36 Toršavn (Farska Ostrva).

Prvi duel pripao je Fincima rezultatom 3:0, pa je sve izvesnije da će, ako prođu dalje Milojevićevi izabranici, krenuti put Skandinavije.

Pogledajte u galeriji kako izgleda stadion "Rajko Mitić" pred dolazak Suduve.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.