ŠTETA: Srbija nije uspela da pobedi olimpijskog šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2023, 19:11

ŠTETA: Srbija nije uspela da pobedi olimpijskog šampiona

Uzbudljiv meča na startu Lige nacija.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije poražena je na startu turnira prvog Lige nacija u Antaliji od Sjedninjenih Američkih Država sa 3:2 (25:20, 19:25, 21:25, 25:21, 15:12).

Naša selekcija je oslabljena jer nisu igrale Tijana Bošković, Maja Ognjenović i Jovana Stevanović, međutim odlične su bile protiv aktuelnih olimpijskih šampionki.

Posle prvog seta u kojem su Amerikanke dominirale relativno lako su naredna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dva pripala Srpkinjama.

U četvrtom periodu igre brzo su Amerikanke stekle pet poena viška, koje su sačuvale i usšlo su u odlučujući set, tokom kojeg su takođe konstantno bile u vođstvu, pa se trijumf selkcije SAD nije dovodio u pitanje.

Do kraja tunira Srbija će odigrati još tri utakmice, prvu narednu već u četvrtak u 19 časova protiv domaćina Turske.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Prvi maj

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.