STARA DAMA U PROBLEMU: Juventus OSTAO bez zvezde tima! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2018, 06:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STARA DAMA U PROBLEMU: Juventus OSTAO bez zvezde tima! (FOTO)

Povredio se tokom duela u Ligi šampiona.

Član Juventusa i brazilskog nacionalnog tima Daglas Kosta, odsustvovaće sa terena zbog povrede skočnog zgloba tri do četiri sedmice, saopštio je torinski klub.

Douglas Costa na schorsing óók geblesseerd: ‘Maand om snel te vergeten’ https://t.co/JbuZoxmWfz pic.twitter.com/WStoIdZrn8

— Sportnieuws.nl (@Sportnieuwsnl) September 21, 2018
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Posle obavljenih testova utvrđeno je da je Dalgas Kosta zaradio teže uvrnuće zgloba i istegnuće primicača zbog čega će morati da se primeni odgovarajuća nega- saopštio je Juventus.

Brazilski fudbaler se povredio protiv Valensije, zamenio ga je Miralem Pjanić. Potom su usledili pregledi i ustanovljeno je da je uvrnuo skočni zglob, a uz to je dobio i udarac i butinu.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.