STARA DAMA SVE BLIŽA VRHU: Vojvodina bolja od Novog Pazara, pobedom uhvaćen priključak u borbi za Ligu šampiona!

Izvor: HotSport.rs, 11.Apr.2023, 17:57

STARA DAMA SVE BLIŽA VRHU: Vojvodina bolja od Novog Pazara, pobedom uhvaćen priključak u borbi za Ligu šampiona!

Novosađani sigurni na ‘Karađorđu’! Poslednje, 30. kolo, regularnog dela sezone u Mozzart bet Superligi Srbije donelo je susret između dva tima koja se bore za izlazak na evropsku smotru. Vojvodina je na stadionu ‘Karađorđe’ nadigrala direktnog konkurenta, ekipu Novog Pazara. Stara dama je u Novom Sadu slavila sa sigurnih 2:0 i tako ‘pobegla’ četiri boda ... Read more
The post STARA DAMA SVE BLIŽA VRHU: Vojvodina bolja od Novog Pazara, pobedom uhvaćen priključak u borbi za Ligu šampiona! appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Vojvodina bolja od Novog Pazara, strelci Čumić i Uroš Nikolić

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Apr.2023

Fudbaleri Vojvodine pobedili su na svom "Karađorđu" ekipu Novog Pazara rezultatom 2:0 u 30. kolu Superlige Srbije. Strelci za Vojvodinu bili su Nikola Čumić u 47. i Uroš Nikolić u 52. minutu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.