KAKO LI ĆE REAGOVATI U NAPOLIJU? Boaćijeva poruka pred duel na Marakani NAJEŽIĆE sve (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2018, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKO LI ĆE REAGOVATI U NAPOLIJU? Boaćijeva poruka pred duel na Marakani NAJEŽIĆE sve (FOTO)

Crveno-beli igraju prvi meč grupne faze Lige šampiona.

Uz dva pogotka Ričmond Boaći je na povratničkom debiju u Crvenu zvezdu ostvario i asistenciju i time ukrasio ubedljivu pobedu šampiona Srbije (6:0) nad Radnikom.

POCEPAO JE MREŽU RADNIKA: A PRELEPA Sara daje ogromnu snagu Marku Marinu (FOTO)

SLEDEĆI JE NAPOLI: Milojević PREZADOVOLJAN pobedom, duel sa Napolijem ima posebnu važnost (FOTO)

- Zahvalio bih se Bogu, on je zaslužan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za sve što sam postigao u životu, pa i pogotke protiv Surduličana. Srećan sam što sam u Crvenoj zvezdi i posebno bih pohvalio fenomenalnu igru saigrača. Da nije bilo njih, ne bi bilo ni mojih pogodaka. Golove posvećujem publici, saigračima i stručnom štabu - rekao je Boaći.

Posle duela protiv Surduličana ostao je utisak da napadač iz Gane kao da nije ni napuštao ekipu iz Ljutice Bogdana.

- Uvek sam se borio za više. Trenirao sam, radio naporno i stremio ka novim izazovima. Kao što uvek kažem ukoliko mi je suđeno zatrešću mrežu, tako gledam i na sledeći duel. Ako budemo na najvišem nivou, uz dobro poznatu podršku navijača, možemo da ostvarimo naše snove.

Efikasno veče obeležile su poslednje crveno-bele akvizicije što je posebno obradovalo centarfora.

- Smatram da je sportski sektor napravio fenomenalan tim i doveo odlične igrače. Večeras se to potvrdilo, novajlije su odigrale izvanredno. Igrački kadar iz mog prethodnog i aktuelnog angažmana nisu za poređenje. Drugačija je ekipa. Nedostaju mi igrači iz prethodne sezone, voleo bih da su oni tu, uz aktuelne, ali bi nas bilo 45 - jasan je Ričmond.

Slavlje neće dugo trajati, jer izabranike Vladana Milojevića već u utorak čeka meč sa Napolijem u prvom kolu grupne faze Lige šampiona.

- Napoli voli da igra fudbal, ali mi nismo samo fudbaleri, već i gladijatori. Uveren sam da im neće biti lako kad osete atmosferu na Marakani u režiji naših navijača - istakao je Boaći.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.