SPREMILI 450 MILIONA ZA POJAČANJA! Na spisku Premijerligaša i Milinković Savić

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023, 18:07

SPREMILI 450 MILIONA ZA POJAČANJA! Na spisku Premijerligaša i Milinković Savić

Liga šampiona nije mala stvar...

Dve decenije su na severoistoku Engleske čekali na Ligu šampiona. Remijem u duelu sa Lesterom, Njukasl je kolo pre kraja obezbedio makar četvrto mesto koje direktno vodi u elitno takmičenje.

Kako prenosi španski AS, klub koji je u vlasništvu investicionog fonda iz Saudijske Arabije, već je pripremio listu pojačanja i spreman je da izdvoji čak 450 miliona evra.

Lista je poduža i španski sportski dnevnik navodi da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << “svrake” žele da naprave nove “Galaktikose” po ugledu na Real Madrid. Na vrhu spiska koji je napravio menadžer Edi Hau je Hari Kejn koji će gotovo sigurno da napusti Totenhem, jedini klub za koji je igrao u karijeri.

Sledi ne baš malo iznenađenje, a to je niko drugi nego – Nejmar.

Visoko mesto na listi zauzima Sergej Milinković Savić. Iako prvi čivek Lacija Klaudio Lotito već godinama odbija da ga proda, čelnici Njukasla su spremni da ga odobrovolje sumom ne manjom od 60 miliona evra.

Na tom spisku su još Žoao Feliks, igrač madridskog Atletikas trenutno na pozajmici u Čelsiju, Samjuel Čukvueze, fudbaler Viljareala, Džejms Medison, vezista Čelsija, sjajni Ebereči Eze iz Kristal palasa…

Sve u svemu, čeka nas uzbudljiva letnja fudbalska pijaca.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.