Izvor: HotSport.rs, 20.Okt.2017, 08:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPORT NA TV: Crveno-beli spektakl u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’

Dan nakon nastupa naših timova u Ligi Evrope, na programu je još jedan pravi sportski spektakl.
Od 19 časova u dvorani „Aleksandar Nikolić“ sastaju se Crvena zvezda i Barselona u okviru 2. kola Evrolige.
Pored duela našeg šampiona i „Blaugarane“, danas igraju i Himki – Žalgiris (19h), kao i Olimpijakos >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << – Unikaha (20h), kao i Valensija – Efes (21h).
Danas se nastavlja i Superliga Srbije, i to utakmicom Vojvodina – Radnički, dok u regionalnoj A1 ligi u vaterpolu Partizan dočekuje HAVK Mladost.
Pogledajte ceo program:

 
The post SPORT NA TV: Crveno-beli spektakl u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Posle Evrope, povratak u realnost - Zvezda dočekuje Mladost, Partizan u Bačkoj

Izvor: Sportske.net, 20.Okt.2017

Utakmice 14. kola Super lige Srbije igraće se za vikend, a počeće danas derbijem kola izmedju fudbalera Vojvodine i Radničkog...Trećeplasirana Vojvodina će u Novom Sadu dočekati Radnički koji je na šestom mestu na tabeli srpskog prvenstva...Vojvodina ima 26 bodova, četiri više od Radničkog....

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.