SMRT KRALJICE REMETI PLANOVE NA OSTRVU: Odložena utakmica Lige šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2022, 16:03

SMRT KRALJICE REMETI PLANOVE NA OSTRVU: Odložena utakmica Lige šampiona

Rokada.

Utakmica drugog kola grupne faze Lige šampiona između Rendžersa i Napolija pomerena je sa utorka na sredu, zbog problema sa organizacijom povezanih sa obeležavanjem nacionalne žalosti zbog smrti engleske kraljice Elizabete druge, saopštila je danas Evropska fudbalska unija (Uefa).

U predviđenom terminu se neće igrati ni duel omladinske >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Lige šampiona izmedju dva tima, koji će igrati u sredu od 15.00.

Gostujući navijači neće moći da prisustvuju utakmici u Glazgovu, kao što ni navijači škotskog kluba neće putovati u Napulj.

Napoli je u prvom kolu Grupe A na svom terenu pobedio Liverpul sa 4:1, dok je Rendžers na gostovanju poražen od Ajaksa sa 4:0.

Sponzor vesti Lige šampiona – sportska kladionica Meridian

BONUS VIDEO: Pogledajte trojku Bogdanovića sa "druge planete"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.