Izvor: HotSport.rs, 20.Nov.2016, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL U ŠVEDSKOJ: Navijači napali sina Henrika Larsona pred njegovim očima (VIDEO) (FOTO)

Helsinborg će, prvi put nakon 23 godine, sledeće sezone igrati u drugoj ligi Švedske, a navijačima ovog tima se to nije svidelo.
Ekipa koja u svojoj istoriji ima pet titula šampiona Švedske, a koju sa klupe predvodi proslavljeni Henrik Larson, igrala je na svom terenu meč plej ofa za opstanak u prvoj ligi protiv Halmštada, a susret je završen 2:1 za gostujuću ekipu.
Navijači Helsinborga to nisu dobro primili, pa je usledilo uletanje na teren sa željom >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da se obračunaju sa igračima Helsinborga.
Prvi na udaru bio je sin trenera Helsinborga, Džordan Larson. Navijači su pritrčali i počeli da mu skidaju dres, da bi 19-godišnjeg momka, koji nije ni pokušao da pobegne, potom jedan od navijača i udario.
Na sreću, odreagovalo je obezbeđenje i nasilnici su se povukli sa terena, a Larson je prošao samo sa debelo istanjenim živcima. 
Scenerna efter att Helsingborg förlora kvalmatchen mot Halmstad, och HIF-fansen hoppa på egna spelaren Jordan Larsson. #Helsingborg #Kval pic.twitter.com/XaNjuWeelW
— Morad (@moradfutbol) November 20, 2016
Fotografije možete videti ovde.
VREMEPLOV: Kako je mlađani Henrik Larson sa dredovima “slomio kičmu” Trifunu Ivanovu?! (VIDEO)

The post SKANDAL U ŠVEDSKOJ: Navijači napali sina Henrika Larsona pred njegovim očima (VIDEO) (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.