SINIŠA PECNUO ZLATANA: Mihajlović TVRDI da je bolji od Ibrahimovića u OVOME!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2021, 23:39

SINIŠA PECNUO ZLATANA: Mihajlović TVRDI da je bolji od Ibrahimovića u OVOME!

Trener Bolonje prvi put u karijeri pobedio svoj bivši klub.

Pao je "kamen sa srca" Siniši Mihajloviću, posle prve pobede u trenerskoj karijeri protiv Lacija (izveštaj pročitajte OVDE), kluba u kome je ostavio dubok trag tokom igračkih dana.

Rimljani su pali na "Del Ari", iskomplikovavši sebi situaciju oko plasmana u Ligu šampiona, dok je Bolonja pobedom pobegla od zone najugroženijih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << klubova.

Srpski stručnjak je posle velikog trijumfa bio vidno raspoložen i osvrnuo da će se pojaviti na ovogodišnjem Sanremu, gde će učestvovati i prva zvezda Milana Zlatan Ibrahimović.

- Zaista volim italijansku muziku, imam mnogo prijatelja pevača. Ali, idem dan posle utakmice (Kaljari, prim.aut.) pa ću verovatno utanjiti sa glasom i neću pevati dobro. Ali ću sigurno bolje pevati od Ibre - našalio se srpski strateg na račun legendarnog Šveđanina.

Trijumf nad učesnikom osmine finala Lige šampiona, ostavio je u senci, ipak, čuveni italijanski muzički festival.

- Odigrali smo odličan meč, inače ne bismo mogli da dobijemo. Posle penala koji je odbranio skorupski i gola koji je dao Mbaje bilo je nemoguće ne pobediti na ovom meču. Imali smo veći intezitet na terenu, pritisnuli smo ih visoko i imali dobru kontrolu kada lopta bila kod nas. Dobro smo počeli, pogrešili smo u nekom odlukama, ali generalno sam veoma zadovoljan učinkom. Nedostajalo nam je nekoliko važnih igrača, ali odigrali smo dobro i zasluženo pobedili.

Ekipa Bolonje trenutno se nalazi na 11. mestu, sa čak 13 bodova više od sledećeg rivala Kaljarija. Inače, tim sa Sardinije je prvi ispod crte u zoni najugroženijih.

- Mi smo tim koji želi da se nadigrava u svakoj utakmici. Često stvaramo dosta šansi, ali ne postižemo golove. Napred smo brzi i opasni u igri jedan na jedan, uvek se nadigravamo, a onda primamo golove iz nekih grešaka. Ali je ovaj put sve prošlo u redu. Imali smo dugo problema sa povredama, sada smo se gotovo svi oporavili i pokušavamo da uradimo ono što moramo. Videćemo gde ćemo biti na kraju, ali ako nastavimo ovako mislim da ćemo uskoro izboriti opstanak u ligi - istakao je Siniša Mihajlović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MIHA ODGOVORNO TVRDI: ‘I dan posle utakmice, bolji sam od Ibrahimovića’

Izvor: HotSport.rs, 28.Feb.2021, 00:47

Bolonja je savladala Lacio! Siniša Mihajlović je prvi put u trenerskoj karijeri savladao Lacio. Bolonja je slavila rezultatom 2:0. Vidno raspoložen, Miha je najavio dolazak na ovogodišnji festival u Sanremu. Na muzičkom festivalu će učestvovati i Zlatan Ibrahimović. Mihajlović je kao i obično,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.