Izvor: Piplmetar.rs, 19.Apr.2023, 22:30

SASTAVI

Fudbaleri Bajerna na svojoj „Alianc areni“ dočekuju Mančester siti u revanš meču četvrtfinala Lige šampiona. 
„Građani“ su u prvoj utakmici odigranoj u Mančesteru prošle nedelje bili ubedljivi i slavili sa 3:0, tako da je pred ekipom trenera Tomasa Tuhela izuzetno težak zadatak kako bi anulirala veliki zaostatak.
Trener Bavaraca odlučio se za dve promene u startnoj postavi u odnosu na meč u Mančesteru. Na mesto levog beka će Žoao Kanselo umesto Alfonsa Dejvisa, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << je kamerunski napadač Erik Maksim Čupo-Motang izbacio iz tima Serža Gnabrija, tako da će Bajern večeras igrati sa klasičnom „devetkom“. Na klupi su ostali legendarni Tomas Miler i Sadio Mane koji je vraćen u tim nakon udaranja saigrača Sanea.
Što se Mančester sitija tiče, Pep Gvardiola nije napravio nijednu promenu u odnosu na prvu utakmicu. A zašto bi kada je sve perfektno funkcionisalo. Ponovo će u ekipi biti četvorica nominalnih štopera Stouns, Akandži, Dijaš i Ake, dok je za golove zaduže Haland.
Bajern Minhen: Zomer – Pavar, Upamekano, De Liht, Kanselo – Kimih, Gorecka – Sane, Musijala, Koman – Čupo-Moting.
Mančester siti: Ederson – Akandži, Dijaš, Stouns, Ake – Rodri, Gundogan – Silva, De Brujne, Griliš – Haland.
U drugoj večerašnjoj utakmici Inter dočekuje Benfiku, a „nerouazuri“ su u Lisabonu slavili sa 2:0.
Inter: Onana – Darmijan, Ačerbi, Bastoni – Damfris, Barela, Brozović, Mhitarjan, Dimarko – Martinez, Džeko.
Benfika: Vlahodimos – Žilberto – A. Silva, Otamendi, Grimaldo – Florentino, Čikinjo – R. Silva, Žoao Ma

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.