SAGA JE ZAVRŠENA: Radulović MENJA sredinu i igraće u Ligi šampiona!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2021, 09:32

SAGA JE ZAVRŠENA: Radulović MENJA sredinu i igraće u Ligi šampiona!

Novi izazov.

Dugo se prethodnih meseci pričalo o odlasku Andrije Radulovića sa Marakane. Mladi prvotimac Crvene zvezde dobio je priliku kod Dejana Stankovića da debituje u seniorskoj konkurenciji, ali je potom odbio da ode na pozajmicu za Grafičar i iskazao želju da nađe superligaški klub u kome će igrati.

Posle svih nedoumica, odlučeno je da Radulović ostaje na Marakani, ali će nastupati za omladinski tim crveno-belih!

Hteo je šampion Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da mladog ofanzivca pošalje u Grafičar, gde bi skupljao potrebno seniorsko iskustvo, ali je taletovani fudbaler odbio takvu mogućnost i naljutio čelnike i struku kluba iz Ljutice Bogdana. Kažnjen je i prekomandovan u omladinski tim, a tamo će ostati do leta.

Postojalo je interesovanje za Andriju Radulovića, želeo je Rad da ga dovede na pozajmicu, Građevinari su bili izuzetno uporni da dovedu Zvezdinog bisera, ali na Marakani nisu, pa će Andrija do kraja sezone nastupati za mladi tim koji trenira Marko Neđić.

Inače, pomoć Radulovića će juniorima Zvezde biti od izuzetnog značaja, obzirom da njegovi vršnjaci, poput seniora, brane titulu prvaka, dok u Omladinskoj Ligi šampiona crveno-bele čeka duel sa Anžeom, šampionom Francuske.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.