SADA VIŠE NEMA DILEME: Jasno je da ga Zvezda želi za Ligu šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023, 15:34

SADA VIŠE NEMA DILEME: Jasno je da ga Zvezda želi za Ligu šampiona

Crveno-beli su overili mesto u grupnoj fazi elitnog takmičenja.

FK Crvena zvezda je odbranila titulu šampiona Srbije, a samim tim je izborila i mesto u grupnoj fazi Lige šampiona.

Stvara se tim za elitno takmičnje, a postavlja se pitanje da li ćče talentovani Rus Jegor Prucev imati mesta u timu. Čini se da je to sada razrešeno.

On je kao stanovnik Beograda postao državljanin Srbije. Rešenjem koje je potpisala premijerka Ana Brnabić ruski fudbaler >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je dobio srpski pasoš.

Odluka je već objavljena u Službenom glasniku što će reći da 20-godišnji fudbaler ubuduće neće zauzimati mesto stranca u crveno-belom timu.

Prucev je na Topčidersko brdo stigao avgusta 2022. godine, potpisao ugovor na četiri sezone i do sada odigrao 388 minuta. Pominjalo se već da za njega ima i interesovanja iz inostranstva, ali to što mu je Zvezda izdejstvovala srpski pasoš možda znači da će za njega ipak biti mesta i kada na leto u fotelju sedne novi trener Barak Bahar.

Inače, srpski pasoš od Zvezdinih legionara ima još samo Gelor Kanga, dok se kao stranci vode Osman Bukari, Kings Kangva, Irakli Azarov i Aleks Vigo, kojima će se na leto pridružiti Piter Olajinka.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.