Rozenberg u Rasingu

Izvor: RTS, 31.Avg.2010, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rozenberg u Rasingu

Švedski fudbaler Markus Rozenberg sledeće sezone igraće na pozajmici u španskom Rasing Santanderu, iako je nedavno produžio ugovor sa Verderom iz Bremena do 2012. godine.

Biznis menadžer Verdera Klaus Alofs rekao je danas da je odlazak 28-godišnjeg napadača u Rasing "razumno rešenje za sve strane".

"Siguran sam da će se vratiti još jači", istakao je Alofs.

Rozenberg je u Bremen stigao iz Ajaksa 2007. godine, ali je u poslednje vreme retko igrao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u startnoj postavi tima.

Prošle nedelje je, ipak, pomogao Verderu da se plasira u Ligu šampiona, pošto je golom iznudio produžetak u revanšu sa italijanskom Sampdorijom u poslednjem kolu kvalifikacija.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Još jedno poznato lice u Erkulesu

Izvor: S media, 31.Avg.2010

Vezni fudbaler madridskog Reala, Rojston Drente, pozajmljen je Erkulesu, za koji će nastupati do kraja sezone...Bivši igrač Fejenorda stigao je u Real u februaru 2007. godine za 14 miliona evra, ali na Santjago Bernabeu stadionu retko je dobijao pravu priliku...Erkules je na kraju prošle sezone ušao...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.