Rosoneri žele novac, zna se ko ga ima najviše na svetu!

Izvor: Sportske.net, 20.Maj.2019, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Rosoneri" žele novac, zna se ko ga ima najviše na svetu!

Italijani spremni da "žrtvuju" vezistu kako bi se dokopali novca koji nije nikakav problem za klubove sa Ostrva.

Ukoliko ne uspe da se plasira u Ligu šampiona, Milan će morati da prodaje neke od svojih ključnih igrača.

Takva sudbina navodno čeka i Điđija Donarumu, a transferu mogu da se nadaju i neki drugi fudbaleri

Jedan od njih jeste i Hakan Čalhanoglu za kojeg je Lester spremio ponudu vrednu 30 miliona evra, tvrde ostrvski mediji. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Turčin se našao u nemilosti Gatuza koji ga je tokom sezone često kritikovao, ali je ipak pronašao svoje mesto u startnoj postavi gde igra promenjivo.

"Rosonerima" je definitivno potreban novac, nevezano za ishod trke za Ligu šampiona, pa nije isključeno da 25-godišnji vezista napusti Milano.

Situaciju gleda i Vest Hem koji za sada nije konkretizovao interesovanje...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Juventus već zna ime trenera?!

Izvor: Sportske.net, 20.Maj.2019

U klubu "zakopčani", međutim, mediji u Italiji i Engleskoj tvrde da su odlučili još pre par nedelja i da sada čekaju jun...Od danas Juventus počinje potragu za novim trenerom, engleski mediji tvrde da već tri nedelje razgovaraju sa svojom prvom metom...Naime, Juventus ćuti i čeka finale Lige...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.