Ronaldo se izvinio?

Izvor: Sportske.net, 21.Sep.2018, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo se izvinio?

I dalje se nisu slegli utisci nakon svega što se dešavalo u meču Valensije i Juventusa.

Juventus je pobedio Valensiju u gostima u okviru prvog kola grupe H Lige šampiona, ali taj duel će ostati u sećanju svima kao duel na kome je Kristijano Ronaldo dobio crveni karton, rezultata se za par godina neće sećati veliki broj ljudi.

Italijanski mediji sa pišu o Ronaldu, kako je ostao dva sata na "Mestalji", ali i kako je dobio ogromnu podršku svojih saigrača.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
"'Ajde, Kris!", uzviknuo je Bernardeski nakon što je ušao u svlačionicu posle duela.

Uprava kluba je razgovarala sa Ronaldom nakon utakmice, a navodno je Portugalac sve do ponoći ostao u svlačionici kada je uputio i izvinjenje svim prisutnima, kako piše "Korijere delo sport".

I dalje je neizvesno koliko će utakmica propustiti Kristijano Ronaldo, a prema informacijama koje ima engleski "Gardijan" zvanično najbolji igrač na svetu će preskočiti utakmicu sa Jang Bojsom, a potom će zaigrati na "Old trafordu".
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.