Ronaldo pod znakom pitanja

Izvor: B92, 10.Nov.2019, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo pod znakom pitanja

Kristijano Ronaldo mogao bi da propusti derbi kola protiv Milana.

Portugalac ima problem sa kolenom, pa nije sigurno da li će nastupiti protiv "rosonera".

On je izmenjen pre završetka meča Lige šampiona protiv Lokomotive, a trener Juventusa Mauricio Sari nije siguran da li će biti spreman za meč u prvenstvu.

"Kako je Ronaldo? Ne znam, juče je bio sa fizioterapeutima i moramo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << još da vidimo, tokom poslednjeg trenera. Videćemo šta može da uradi. Oseća bol u kolenu, ali nije ništa ozbiljno", rekao je Sari.

Juventus dočekuje Milan u derbiju 12. kola Serije A, u nedelju od 20.45.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zamenio Ronalda i rešio derbi - Juve ponovo na vrhu! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Nov.2019

''Stara dama'' osvojila očekivana tri boda, iako je Milan dugo odolevao...Fudbalski vikend u Italiji začinio je večerašnji derbi 12. kola Serije A između Juventusa i Milana u Torinu...Aktuelni šampion je slavio sa 1:0 i vratio se na čelo tabele, sa bodom više od Intera, dok ''Rosoneri'' nastavljaju...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.