Ronaldo čeka Srbiju, svratio po Juventusovo pojačanje!

Izvor: Sportske.net, 19.Mar.2019, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo čeka Srbiju, svratio po Juventusovo pojačanje!

Portugalac svež i odmoran, na putu kući odradio i deo menadžerskog posla...

Kristijano Ronaldo je propustio meč protiv Đenove, vraća se u reprezentaciju što je loša vest za Krstajića. U Juventusu žele da ostane svež za Ligu šampiona, u prvenstvu je ionako sve rešeno.

Portugalac je na putu za domovinu svratio u Madrid, zaštitno lice je jedne klinike za presađivanje kose, doduše za razliku od Runija nije mu potrebna usluga, ali novca nikad dosta. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

On se juče video sa Marselom u Madridu, priča se da je samo želeo da potvrdi raniji dogovor, da se Brazilac preseli u Juventus.

Iako se Zidan vratio, Marselo hoće da ode, Juve mu nudi 12 miliona po sezoni, makar je takav bio dogovor. Prodaće Aleksa Sandra, Spinacola ga je ionako istisnuo iz tima, pa ćemo videti rasplet, navodno Real traži 45 miliona evra za iskusnog Brazilca koji je 12 godina u klubu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.