Ronaldo: “Real može da osvoji LŠ!”

Izvor: Dzungla.org, 19.Nov.2011, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo: “Real može da osvoji LŠ!”

Fudbaler kraljevskog kluba, Kristijano Ronaldo, uveren je da njegova ekipa ove sezone može do titule prvaka Evrope.

Real Madrid je dobrim igrama u svojoj grupi i kompletnim bodovnim učinkom već obezbedio plasman u sledeću rundu elitnog takmičenja.
Ronaldo smatra da postoje brojni klubovi koji ove sezone konkurišu za prestižni trofej Lige Šampiona, ali da Madrid, posle sezone 2001/2002, nima velike šanse da ponovo postane šampion Evrope.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << Liga Šampiona je oduvek predstavljala posebnu stvar za ovaj klub.”
“Real je uvek među favoritima za osvajanje titule evropskog šampiona, ali svi znamo koliko je do nje teško doći. Konkurencije je jaka kao i uvek – Čelsi, Barselona, Mančester Junajted, Milan, Inter i Bajern Minhen.”
“Ipak, ja verujem da Real ove sezone definitivno može da osvoji Ligu Šampiona!” ističe Kristijano Ronaldo.
Portugalac je izuzetno zadovoljan situacijom i atmosferom u klubu.
“Ovo je možda najbolja ekipa Reala od kada sam ja u klubu.”
“Na nama je da to na terenu i pokažemo. Nadam se da ćemo nastaviti sa dobrim igrama i da ćemo na kraju sezone biti ponosni na ono što smo uradili. Atmosfera u ekipi je odlična, imamo odličan odnos sa navijačima koji prepoznaju naš trud i rad.” rekao je Ronaldo.
Real Madrid u13. kolu španske Primere igra derbi meč protiv ekipe Valensije.
( Izvor: Sportske )

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.