Ronaldo: Nisam ljubomoran na Mesija

Izvor: B92, 25.Jan.2011, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo: Nisam ljubomoran na Mesija

Fudbaler madridskog Reala Kristijano Ronaldo rekao je danas da nije ljubomoran na osvajača nagrade "Zlatna lopta" i igrača Barselone, Lionela Mesija.

Barselone i Real su najveći rivali u Španiji, a Mesi je drugu godinu zaredom osvojio nagradu za najboljeg fudbalera sveta.

"Nisam opsednut Mesijem i rivalstvom sa njim. Doživljavam ga kao i ostale fudbalere. Jedno je, ipak, sigurno - želim da budem najbolji na svetu."

"Uopšte nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ljubomoran na Mesija, samo razmišljam o tome da osvojimo titulu prvaka Španije i Ligu šampiona", rekao je Ronaldo.

Real zaostaje četiri boda za vodećom Barselonom, koja juri treću uzastopnu titulu nacionalnog prvaka.

"Biće nam teško, ali ne i nemoguće da prestignemo Barselonu. Verujem da će odlučiti naš medjusobni duel i prilika da se revanširamo za poraz u novembru. Tada smo svi imali loše veče", kazao je Ronaldo.

Madridjani su u prvom "el klasiko" derbiju u sezoni izgubili u gostima od Barselone sa 5:0.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.