Ronalda u Juventusu naučili šta je bitno, Košti suze ne pomaže, evo šta ga čeka zbog bezobrazluka!

Izvor: Sportske.net, 16.Sep.2018, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronalda u Juventusu naučili šta je bitno, Košti suze ne pomaže, evo šta ga čeka zbog bezobrazluka!

Kristijano Ronaldo se već navikao na Juventusovu filozofiju, a izvesno je da će Daglas Košta dugo pamtiti utakmicu sa Sasuolom.

Kristijano Ronaldo je bio zadovoljan golovima protiv Sasuola, kaže da je bilo nervoze da se upiše, ali da je manje važno.

"Dao sam dva gola, ali to je najmanje bitno. Igrali smo protiv tima koji je delovao odlično, na kraju je bilo i frke, ali jasno je, računa se samo pobeda".

Promašio je dve velike šanse.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<


"Nebitno, sledeća je Valensija, o tome razmišljamo, počinje Liga šampiona. Ne bih rekao da je to moja kuća, ali da, obožavam ovo takmičenje. Grupa nam nije laka i moramo da učinimo sve da krenemo dobro"
, dodao je Kristijano.

Dan je pokvario Daglas Košta, bezobrazlukom, pljuvanjem protivničkog igrača, udaranjem i na kraju isključenje posle VAR asistencije.

Brazilac se izvinio.

"Ovo nikad nisam uradio, to nisam bio ja. Izvinjavam se navijačima Juventusa i rivalu, svestan sam šta sam napravio", kaže Brazilac koji je šokirao fudbalsku Italiju.

Ne postoji tačan pravilnik oko pljuvanja, ali najmanje će dobiti tri utakmice, mnogi veruju da će kazna i biti veća što znači da propušta derbi protiv Napolija.

Juventus ga neće štedeti izvori iz kluba su potvrdili da će Daglas Košta biti drakonski kažnjen zbog onoga što je učinio protiv Sasuola.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.