Izvor: MozzartSport.com, 15.Maj.2020, 22:23

Roma u velikim problemima, dug naglo porastao na 278.500.000 evra

Još ako Rimljani ostanu bez Lige šampiona...

Roma je u sve težoj finansijskoj situaciji. Poznato je da su dugovi rimskog kluba bili veći od 200.000.000 evra, međutim za prva tri meseca 2020. godine uvećali su se za čak 57.900.000!

Bord direktora izašao je danas u javnost i saopštio da ukupan minus zaključno sa 31. martom iznosi 278.500.000 evra. Italijanski mediji navode da je osnovni razlog za veliko povećanje duga prekid sezone usled pandemije koronavirusa, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kao i prekid u pregovorima na relaciji Džejms Palota - Dan Fredkin oko preuzimanja vlasništva nad klubom.

U poslednjih mesec dana nema nikakvih kontakata po ovom pitanju.

Roma je trenutno peta na tabeli Serije A, sa tri boda manje i utakmicom više od Atalante. Ukoliko se sezona nastavi, a Vučica se ne dokopa četvrtog mesta (Lige šampiona), situacija će postati još teža.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.