Roma našla novog golmana

Izvor: Sportske.net, 06.Apr.2019, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roma našla novog golmana

Letošnji eskperiment nije uspeo, na leto stiže novi čuvar mreže.

"Vučica" je u problemu, kako stoje stvari, u Ligi šampiona ih nećemo gledati naredne sezone, kako igraju pitanje je da li će izboriti i Ligu Evrope.

Klaudio Ranijeri nije uspeo da popravi stvari, pokušava da razmrda ekipu raznim promenama, ali mu za sada ne polazi za rukom.

Iskusni stručnjak je rešio da na gol >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << stavi iskusnog Antonija Mirantea, pa je tako letošnje pojačanje iz Švedske Robin Olsen ostao bez mesta među stativama.

Šveđanin je nakon odličnog Mundijala u Rusiji doveden kao zamena za Alisona Bekera, koji je za rekordan novac prešao u Liverpul.

Nije se snašao i verovatno je završio svoju epizodu na "Olimpiku", kako je Roma pronašla novog golmana za sledeću sezonu.

U pitanju je saigrač srpskih reprezentativaca Luke Jovića, Mijata Gaćinovića i Filipa Kostića, golman PSŽ na pozajmici u Ajntrahtu iz Frankfurta Kevin Trap.

Nemački internacionalac je napustio Pariz kada je stigao Điđu Bufon, vratio se u Frankfurt, gde solidno brani, na 10 mečeva je sačuvao mrežu, primio je 37 golova na 34 zvanična nastupa.

Roma će tako pokušati da ga preseli u svoje redove, videćemo da li će u tome uspeti, ali jedno je sigurno, Olsena nećemo više gledati među stativama "Vučice".

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.