Riberi: Znate, i mi se umorimo ponekad

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Apr.2014, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Riberi: Znate, i mi se umorimo ponekad

Vezista Bajerna Frank Riberi priznao je da je njegova ekipa „popustila” nakon što je osigurala titulu prvaka Nemačke, ali je uveren da će podići formu u završnici sezone.
(FOTO: covershd.com)
Bajern je 25. marta pobedom nad Hertom odbranio titulu, ali je u poslednjih šest mečeva zabeležio samo dve pobede.
Možda smo prerano postali šampioni. Zbog toga smo izgubili koncentraciju. Nismo mašine, već ljudska bića. I mi se umaramo – rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Riberi za nemački ARD.
Ekipu Bajerna sledeće srede očekuje prvi meč polufinala Lige šampiona protiv madridskog Reala.
Svaki fudbaler želi da pobedi u svakoj utakmici, ali to jednostavno nije moguće. Uvek moramo da igramo timski – istakao je francuski internacionalac.
Ekipa Bajerna imaće priliku da odbrani trofej i Kupu Nemačke, u kojem ga 17. maja očekuje finale sa Borusijom iz Dortmunda.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.