Rekorder Eto

Izvor: Sportal.rs, 19.Dec.2010, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekorder Eto

Napadač Intera, Samjuel Eto, u subotu je ušao u istoriju svetskog fudbala kao prvi igrač koji je u jednoj godini bio strelac u sedam različitih takmičenja! Kamerunac je postizao golove u prvenstvu, kupu i superkupu Italije, Ligi šampiona i SP za klubove, na Mundijalu i na Afričkom kupu nacija.

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eto ispisuje istoriju (VIDEO)

Izvor: S media, 20.Dec.2010, 00:53

Napadač Intera, Samjuel Eto, pamtiće jučerašnji dan ne samo po golu kojim je pomogao svom klubu da osvoji titulu klupskog prvaka sveta, već i po nesvakidašnjem rekordu...Kamerunski reprezentativac je postao prvi igrač u istoriji fudbala, koji je u jednoj godini postizao golove u sedam različitih...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.