Real siguran – Čelsi nemoćan

Izvor: B92, 12.Apr.2023, 22:55

Real siguran – Čelsi nemoćan

Fudbaleri Real Madrida pobedili su Čelsi 2:0 (1:0) u prvom meču četvrfinala Lige šampiona.

Madriđani su na svom "Santjago Bernabuu" bili bolji rival tokom celog meča, a olakšavajuća okolnost za tim Karla Ančelotija bila je i ta što su više od pola sata igrali sa igračem više.

"Krlajevski klub" do prednosti došao je u 21. minutu preko Karima Benzeme. Vinisijus je šutirao, loptu je izblokirao Kepa, a onda se ona odbila do iskusnog Francuza koji ju je sproveo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u mrežu.

Od 59. minuta Čelsi je ostao sa 10 igrača na terenru, pošto je Ben Čilvel kasnio na intervenciju za Rodigrom,nepromišljeno je startovao igrača Reala i zbog toga je dobio crveni karton.

Konačan rezultat postavio je Marko Asensio u 74. minut, pošto je nakon pasa Vinisijusa, uputio sjajan udarac sa ivice šesnaesterca, a njegov pokušaj je otišao u donji levi ugao.

Revanš meč igra se u Londonu 18. aprila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.