Real ponovo zainteresovan, može li Liverpul da sačuva napadača?

Izvor: Sportske.net, 19.Mar.2019, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real ponovo zainteresovan, može li Liverpul da sačuva napadača?

Fantastični napadač Liverpula ponovo je na meti Real Madrida.

Real Madrid neće tek tako odustati od Manea.

Senegalac igra sjajno i ove godine, jedan je od udarnih snaga Liverpula i po mnogima najzaslužniji za sjajne partije ove sezone.

Napadač je jedan od fudbalera koji su na vrhu liste Zinedina Zidana koji će imati oko 300 miliona funti za narednu sezonu kada se radi o pojačanjima.

Sadio Mane je ove sezone postigao 17 golova u Premijer ligi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a pored toga je tri puta bio strelac u okviru Lige šampiona.

Sve to navodi Zidana da ozbiljno napadne ovog fudbalera tokom leta, a Jirgen Klop će definitivno dati sve od sebe da ga zadrži i naredne sezone.

Kakve su šanse?
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kakva magija Borusijinog bisera, da li ste ikada videli ovo? (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Mar.2019

Zbunjeni smo i oduševljeni istovremeno....Fudbaler Borusije Džejdon Sančo važi za jednog od najtalentovanijih fudbalera na svetu u ovom trenutku...Englez je napravio pravi potez leta 2017. godine kada je napustio Mančester siti i preselio se u Borusiju Dortmund gde je ove sezone u potpunosti procvetao...Na...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.