Real i Juventus zagrizli, problem za Jovića već u januaru?

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2019, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real i Juventus "zagrizli", problem za Jovića već u januaru?

Momak koji je oduševio Evropu velika je želja velikana iz Torina i Madrida.

Debitovao je mladi Erling Haland u Ligi šampiona ove sezone, u dresu Salcburga, a o tom debiju će se još dugo pričati.

Postigao je het-trik u prvom meču u elitnom takmičenju protiv Genka, u dobrom ritmu je nastavio već u drugom kolu, kada je sa klupe ušao u igru protiv Liverpula na "Enfildu" i odmah zatresao mrežu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prvaka Evrope.

U Austriji blista, 11 golova na osam nastupa, pa nije ni čudo da se najveći evropski klubovi već interesuju za njegove usluge.

Među zainteresovanim stranama su i Real i Juve, pa su se mnogi zapitali da li bi velikani do Halanda mogli da dođu već u januaru?

Stigao je i odgovor iz Salcburga, Haland će do kraja sezone sasvim sigurno igrati u Austriji.

"Neće odlaziti u januaru, to mogu da otpišem. Istina je da se sviđa brojnim klubovima, za nas je to samo zadovoljstvo", istakao je sportski direktor austrijskog šampiona Kristof Frojnd.

Dakle, Halanda ćemo do kraja sezone gledati u Salcburgu, ali je jasno da će već narednog leta austrijski klub imati velikih poteškoća da ga zadrži.

Isto tako je jasno da ih čeka veliko obeštećenje za njegove usluge, videćemo samo koji klub će poslati najbolju ponudu na njihovu adresu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Pre 15 godina je debitovao, danas je osvojio šestu "Zlatnu kopačku"! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2019

Jedan jedini...Lionel Mesi je na današnji dan pre 15 godina upisao zvaničan debi u dresu Barselone...Za deceniju i po, Mesi je postao fudbalska ikona, jedan od najboljih igrača svih vremena...Upisao je do danas 692 nastupa u prvom timu Barselone, postigao je 604 pogotka, dok je za seniorsku selekciju...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.