Real Madrid spas vidi u Polu Pogbi?

Izvor: Press, 16.Feb.2018, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real Madrid spas vidi u Polu Pogbi?

Iako je u utorak savladao PSŽ 3:1 i najavio spas sezone u Ligi šampiona, Real Madrid uzdrman lošim rezultatatima u LaLigi ima velike planove za budućnost.
Foto:B92.net
Kako prenose engleski mediji, "kraljevski" klub planira narednog leta transfer "bombu" jer želi veznog igrača Mančester junajteda Pola Pogbu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
Pogba navodno nije zadovoljan situacijom kluba jer i drugo sezonu u nizu se ne bori za titulu, a često se spekuliše i da nije u najboljim odnosima sa Žozeom Murinjom.
Iako Junajted sigurno nije preterano zainteresovan da proda Francuza posle samo dve od pet godina na koliko je potpisao kada je 2016. stigao na Old Traford za tada rekordnih 105 miliona evra, ništa nije nemoguće kada je u pitanju Real.

Mediji spekulišu ipak da će Madriđani morati da plate Junajtedu najmanje 135 miliona evra kako bi dobili šansu da dovedu 24-godišnjeg Francuza od koga se očekuje da bude stup "Crvenih đavola" u narednih nekoliko godina.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Turski mediji prenose "bombu", "Imperator" dovodi "zvezdu" Junajteda!

Izvor: Sportske.net, 17.Feb.2018, 00:51

Ekipa Galatasaraja navodno je dogovorila veliko pojačanje...Kako prenose mediji u Turskoj, ekipi koju sa klupe predvodi iskusni Fatih Terim narednog leta trebalo bi da se pridruži belgijski reprezentativac iz redova Mančester Junajteda Maruan Felaini (30)...Korpulentni vezista ima još nekoliko meseci...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.