Real Madrid bez glavnog igrača odbrane protiv PSŽ

Izvor: 011vodič.com, 15.Sep.2019, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real Madrid bez glavnog igrača odbrane protiv PSŽ

Problemi, kad najmanje trebaju onima koji igraju evropske kupove. Posebno Real Madridu, u kome se spisak povređenih širi poput virusa. “Kraljevski klub” je u četvrtom kolu La Lige jedva savladao Levante sa 3:2, iako je na poluvremenu imao prednost 3:0.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 3,10 na pobedu Real Madrida protiv PSŽ.
Ipak, više od igre u drugom poluvremenu, brine povreda kapitena Serhija Ramosa. Španski mediji prenose da Ramos definitivno neće moći da pomogne >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << saigračima na startu Lige šampiona, protiv Pari sen Žermena. Po svemu sudeći, mesto u odbrani će uz Varana zauzeti Militao.
Madriđani su baš zaređali sa povredama. Van stroja je i Luka Modrić i pitanje je da li će hrvatski fudbaler da bude na raspolaganju za duel na Parku prinčeva.

The post Real Madrid bez glavnog igrača odbrane protiv PSŽ appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

PSŽ bez Nejmara i Mbapea na Real

Izvor: MozzartSport.com, 16.Sep.2019, 09:17

Jedan od najvećih derbija ovogodišnje grupne faze Lige šampiona proći će bez najvećih zvezda Pari Sen Žermena! Francuski i španski mediji najavljuju da Tomas Tuhel za meč protiv Real Madrida u sredu (21.00) neće moći da računa na povređenog Kilijana Mbapea, dok je Nejmar suspendovan od strane...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.