Ranijeri: Ovo je jedna loša godina za Inter

Izvor: Blic, 19.Mar.2012, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranijeri: Ovo je jedna loša godina za Inter

Trener Intera Klaudio Ranijeri istakao je posle utakmice sa Atalantom (0:0) da će biti potrebna "velika popravka celog tima".

"Znam da je ovo veliko razočarenje, ali mi smo hteli da popravimo utisak koji ostavljamo u poslednje vreme - i nije nam uspelo. Direktor je ušao u svlačionicu na poluvremenu utakmice i digao atmosferu među igračima, ali ni to nije pomoglo. Mislim da je danak uzela i Liga šampiona koja je izmorila sve moje igrače. Propustili smo mnoge šanse >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ali sada vreme ne može da se vrati, razmišljaćemo samo u narednoj utakmici”, rekao je Ranijeri.

On se potom osvrnuo na navodne nesuglasice sa napadačem Dijegom Forlanom koji je ceo susret presedeo na klupi za rezervne igrače.

"Nije istina da smo ja i Dijego imali čarke, jednostavno, znamo i ja i on da je njegov ostanak na klupi bio taktički potez koji nisam mogao da menjam. Imao sam drugu zamisao koja nije obuhvatala ubacivanje novih napadača u igru”, izjavio je Ranijeri.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.