Ramos: Nema opuštanja, cilj je trostruka kruna

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Jan.2015, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ramos: Nema opuštanja, cilj je trostruka kruna

MADRID - Fudbaler madridskog Reala Serhio Ramos rekao je danas da je glavni cilj ove sezone osvajanje "triple krune" - Primere, Lige šampiona i Kupa kralja.

"Nadam se da će 2015. biti slična kao prošla, samo bih još želio titulu Primere. Imali smo uspješnu godinu, ali ne smijemo da se opustimo, već još više da radimo kako bi napredovali. Cilj je da nadmašimo prošlu sezonu i osvojimo trostruku krunu", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je Ramos za sajt Madriđana.

Kraljevski tim je u tek završenoj 2014. osvojio četiri trofeja - Ligu šampiona, nacionalni kup, Superkup Evrope i Svjetsko klupsko prvenstvo, ali je gradski rival Atletiko bio uspješniji u prvenstvu i Superkupu.

Real je odlično krenuo ove sezone u Primeri pošto se nalazi na prvom mjestu na tabeli sa 39 bodova, jednim više od Barselone, ali i utakmicom manje.

Tim Karla Anćelotija u nedjelju gostuje Valensiji od 17 sati u meču 17. kola španskog šampionata.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.