Radnički u Kladovu

Izvor: KGsport.info, 20.Dec.2012, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički u Kladovu

Odbojkaše Radničkog sutra očekuje veoma teško gostovanje u Kladovu, u okviru 11. kola Viner Štediša lige, protiv ekipe Đerdapa. Ovo će biti prvi od predstojeća tri duela ovih ekipa, jer se u utorak i petak isti protivnici sastaju u okviru četvrtfinala kupa Srbije.
Ekipa Đerdapa je najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka šampionata, obzirom da trenutno zauzimaju drugo mesto na tabeli, odmah iza aktuelnog šampiona, ekipe Crvene zvezde, što je za debitanta u najelitnijem takmičenju veliki uspeh. Predvođeni iskusnim Draganom Svetozarevićem, biće tvrd orah za Kragujevčane.
Sa druge strane, odbojkaši Radničkog su napunili baterije, u ponedeljak ubedljivo savladali Vojvodinu u „Jezeru“ i puni optimizma idu na ovo gostovanje.
Pobeda bi Radničkom značila puno, obzirom na ne baš malu razliku u odnosu na dve vodeće ekipe.
Duel Đerdapa i Radničkog na programu je sutra, u Sportskom centru „Jezero“ u Kladovu, sa početkom u 18 časova.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Crvena Zvezda,   Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.