Radnički izborio učešće na završnom turniru u Barseloni

Izvor: Beta, 23.Feb.2014, 01:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički izborio učešće na završnom turniru u Barseloni

BEOGRAD, 22. februara 2014. (Beta) - Vaterpolisti Radničkog izborili su u subotu plasman na fajnal-siks Lige šampiona u Barseloni, pošto su u Kragujevcu pobedili Brešu sa 12:8 u utakmici 6. kola Grupe B.

Partizan je istog dana poražen u Berlinu od Špandaua sa 9:10 (3:3, 2:2, 2:3, 2:2).

Kragujevčani su ovim trijumofom zadržali maksimalan učinak u Ligi šampiona i ostali jedina neporažena ekipa, dok su na evropskoj sceni pretrpeli samo jedan poraz >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << i to od Crvene zvezde u finalu Super kupa Evrope.

Partizan je u Berlinu tokom celog meča bio u zaostatku, a pet sekundi pre kraja imao je nerešen rezultat, ali je Mateo Ćuk postigao gol i doneo pobedu nemačkoj ekipi.

Crno-beli su tako propustili šansu da dodju nadomak plasmana na završni turnir u Barselonu.

U Grupi B, Radnički je skoro sigurno obezbedio prvo mesto, pošto iz šest mečeva ima maksimalan učinak, odnosno 18 bodova, druga je Breša sa 12, dok je Partizan treći sa devet. Špandau je četvrti sa sedam, Galatasaraj je peti sa pet, dok je Oradea poslednja sa jednim bodom.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Kragujevac

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Nesavladivi Arsić

Izvor: OkRadio.rs, 23.Feb.2014

Vranje - Vranjanac Darko Arsić jedan je od najboljih rukometnih golmana u Srbiji. Nakon istupanja iz Super lige RK Vranje, a potom i iz svih takmičenja, dobio je poziv šabačke Metaloplastike, dvostrukog evropskog šampiona u rukometu, da pojača njihove redove. Dvadesetpetogodišnji Arsić sa...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.